de la
265,00 €
Data de plecare: 13.06.2019
Durata: 4 zile
Autocar din Targu Mures

Ljubljana-Trieste-Venetia-Murano-Milano de Rusalii

Minicircuit si sejur cu 3 nopti si demipensiune in statiunea Lido di Jesolo

Ziua 1. (Plecare din Cluj la orele 21:00 in 12.06) Plecare din Oradea la orele 00:00 pe ruta Oradea-Budapesta-Trieste-Lido di Jesolo ~1.110 km. Tranzitam Ungaria si Slovenia. Sosire in Italia; vizitam orasul Trieste in cadrul unui tur panoramic cu autocarul– Portul, Canal Grande, Piata del Unita, Gara si statuia Sisi; oprire la Palatul Miramare, construit de Habsburgi, pe o stanca, deasupra marii, intr-un cadru natural superb. Cazare in cursul dupa amiezii la un hotel de 3* din Lido di Jesolo. Timp liber pentru plaja in statiune. Cina la hotel.

Ziua 2. Mic dejun. Vizitam laguna Venetiei cu vaporetto – laguna cu insule pustii si cu insule locuite, adevarate centre urbane ca Murano, Burano, Lido di Venezia, etc. Oprire la Murano, insula producatorilor de sticla – vizitam un atelier de sticlarie si Biserica San Donato. Debarcare in Venetia unde admiram Piazza San Marco cu Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Campanila, Biblioteca Marciana, Turnul cu Ceas, Podul Rialto. Timp liber pentru a ne bucura de frumusetile Orasului Indragostitilor. Cazare si cina la acelasi hotel.

Ziua 3. Zi libera in statiune pentru plaja si odihna, sau *optional, toata ziua, excursie la Milano, orasul unor atractii ca Cina cea de Taina, faimoasa casa de opere, La Scalla, Domul. Vizita include o plimbare ghidata la Dom, Piazza del Duomo, La Scalla,Galeriile Vittor Emanuele, Castelul Sforzesco si Biserica Santa Maria delle Gratie, care ascunde in sala de mese, capodopera lui Leonardo da Vinci, Cina cea de Taina(pentru a intra, se achita taxa de intrare la inscriere. Atentie! Biletele se rezerva cu cca 3 luni inainte de vizita cu plata anticipata. Nu putem asigura bilet pentru turistii care se inscriu cu scurt timp inainte de vizitaCazare si cina la acelasi hotel. (Lido di Jesolo-Milano: 300 km)

Ziua 4. Mic dejun. Parasim hotelul si ne indreptam spre tara. Oprire in Slovenia, popas in capitala slovena, Ljubljanaplimbare prin centrul vechi – catedrala, primaria, Podul Triplu, timp liber. Sosire in tara noaptea.

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>28.02.19 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>15.12.18 (avans 50%)

13.06.2019

275 euro

265 euro

255 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Supliment camera single: 45 euro

Bonus Client Fidel: locuri preferentiale

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 20 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE IN AUTOCAR PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2018

Tariful include:

- transport cu autocar clasificat international 3*, taxe de parcari si de autostrazi, taxa de intrare in portul Punta Sabioni (spre Venetia)

- 3 nopti cazare în camere de 2 si 3 paturi cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel 3* în Lido di Jesolo

- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- intrarile la obiectivele turistice din program se achita la fata locului si sunt optionale, Venetia: taxa vaporas:15 euro, Palatul Ducal~20 euro, Palatul Miramare la Trieste, 8 euro

-*excursia optionala la Milano: 45 euro, minim 30 persoane; tariful include transport cu autocarul, ghid local la Milano; optional taxa de intrare cu taxa de rezervare pentru a vizita Cina cea de Taina: 15 euro (pentru a intra, se achita taxa de intrare la inscriere. Atentie! Biletele se rezerva cu cca 3 luni inainte de vizita cu plata anticipata. Nu putem asigura bilet pentru turistii care se inscriu cu scurt timp inainte de vizita; nu sunt incluse celelalte taxe de intrare: Muzeul Sforzesco, Muzeul la Scalla, Domul, acestea se platesc la fata locului.

- ghid local în orasele vizitate (optional), la Milano, serviciile de ghid local sunt incluse in tariful excursiei optionale

- casti pentru audioghiduri, bacsisurile

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu cca 3-4 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, pe ambele parti, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 5 euro/persoana care e disponibil doar in caz de autocar plin.

Guvernul Italiei a inceput in anii precedenti introducerea de taxe de statiune la hotelurile din anumite orase. In cazul in care, aceste taxe se introduc pe parcursul anului 2019 si in localitatea Lidodi Jesolo, pentru grupuri,clientii vor achita aceste taxe, direct la receptia hotelului.

 

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar

 

Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

00:00

Oradea

Str. T. Vladimirescu nr 4, de la Agentia Galatea Travel

0

21:00 (-1 zi)

Cluj-Napoca

Sala Sporturilor

0

20:20 (-1 zi)

Turda

Autogara Sens Vest

15 euro

18:00 (-1 zi)

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

15 euro

21:30 (-1 zi)

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

22:00 (-1 zi)

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

21:30 (-1 zi)

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

21:40 (-1 zi)

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

15 euro

21:00 (-1 zi)

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

20 euro

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri)