Rimini

de la
314,00 €
Turism cu avion
plecare din Cluj Napoca
Sejur de 7 nopti

Rimini - una dintre cele mai mai cunoscuta statiuni balneare italiane de pe tarmulul Marii Adriatice se afla in regiunea Emilia Romagna, la o distanta de 119,8 km de Bologna, 225 km de Florenta, 265 km de Venetia, 336 km de Milano si la 400 km de Roma.

Cu frumoasele sale plaji, o dezvoltata infrastructura in ceea ce priveste turismul, Rimini este o statiunea care este vizitata anual de mii de turisti din toate colturile lumii.

Tanar sau batran, fiecare isi gaseste locul sau in aceast paradis de vacanta cu o plaje de peste 15km lungime, diferite posibilitati de practicare a sporturilor ca de exemplu: schi nautic, tenis sau golf, dar si o gama variata de restaurante, puburi, discoteci, cluburi de noapte, precum si magazine sau buticuri exclusive.

Famiile cu copii au la dispozitie nu numai nisipul fin al plajilor dar si alte atractii ca de exemplu: Delfinarul, Fiabilandia sau Italia in Miniatura.

Rimini are multe ramasite din timpul Imperiului Roman ca de exemplu: *Amfiteatru Roman* Podul lui Tiberius * Arcul lui Augustus, precum si ramasite din evul mediu precum Palatul Arengo. Printre alte locuri de vizitat in timpul vacantei la Rimini mentionam: * Tempio Malatestiano (un monument din timpul Renasterii) sau Borgo San Giuliano - locul favorit al multor personalitati din lumea literaturii sau al artei ca de exemplu Federico Fellini.

Rimini ofera si posibiltati excelente pentru vizitarea altor locuri interesante din zona. De mentionat printre altele: micuta Republica San Marino, Bellaria cu insula Platanilor, portul Cesenatico ( proiectat de Leonardo da Vinci), Riccione, Cervia, Milano Marittima

Rimini - o fantastica statiune de vacanta care va sateapta!