de la
549,00 €
Data de plecare: 17.10.2017
Durata: 5 zile
Turism cu avion din Cluj Napoca

   CIRCUIT  CULTURAL SI  SPIRITUAL  ISRAEL 

Tel Aviv-Jaffo-Cesarea-Muntele Carmel-Haifa-Gradinile Bahai-Cana-Nazareth-Muntele Fericirii-Tabgha-Capernaum-Croaziera pe Marea Galeleii-Locul de Botez-Baie in Marea Moarta-Ierihon-Bethleem-Ierusalim


ZIUA 1.
TEL AVIV-JAFFO-CESAREA-HAIFA-GRADINILE BAHAI-MUNTELE CARMEL-CANA GALELEII-NAZARETH

Intilnire de grup in aeroportul din Cluj-Napoca la orele 04:00. Decolare la orele 05:50, aterizare in Tel Aviv (aeroport Ben Gurion) la orele 09:00. Cursa este operata de Compania Wizz Air. Dupa formalitatile vamale, ne indreptam spre Tel Aviv, unde, in cadrul unui tur panoramic admiram cel mai modern oras al Israelului. Scurta oprire in Jaffo, anticul port la Marea Mediterana. Ne continuam drumul spre nordul Israelului, pe malul Marii Mediterane, unde vizitam Cesarea, oras intemeiat de Irod cel Mare – ruinele palatului de lux, scufundate in mare, Amfiteatrul, Hyppodromul si inchisoarea Sfantului Pavel.  Tot la Marea Mediterana admiram Haifa si Muntele Carmel, Biserica Ordinului Carmelit construita peste pestera Sf Ilie, apoi superbele Gradini Bahai, gradini suspendate (vedere de sus). Continuam cu Cana Galeleii, la Biserica situată pe locul unde Iisus a savarsit prima minune în Galileea - minunea preschimbării apei în vin. Terminam ziua cu Nazareth, unde vizitam Biserica Bunei-Vestiri a Maicii  Domnului, construită pe locul casei Mariei şi a lui Iosif. Cina si cazare 1 noapte in Nazareth.

ZIUA 2. MUNTELE FERICIRII-CAPERNAUM-TABGHA-MAREA GALELEII-LOCUL DE BOTEZ-MAREA MOARTA-IERIHON

Incepem ziua cu Vizită la Capernaum, locul unde Isus l-a intalnit pe Petru – Casa Sf. Petru, ruinele Sinagogii lui Cristos. Urmeaza  locul predicii de pe munte – Muntele Fericirii, apoi Tabgha, locul inmultirii pestelui si a painii; plimbare cu barca pe Marea Galeleii. Vedere panoramica asupra Inaltimilor Golan.  Oprire la Locul de Botez pe malul Iordanului, apoi baie in Marea Moarta.   Urmeaza Ierihon, orasul Vechiului Testament si Muntele Ispitirii. Cazare 3 nopti la Bethleem.

ZIUA 3. BETHLEEM-IERUSALIM-MUNTELE MASLINILOR-ZIDUL PLANGERII

Vizitam Campia Pastorilor la Bethleem, cu Biserica construita peste Pestera Pastorilor, apoi Biserica Naşterii Domnului. Urcam apoi pe Muntele Maslinilor: Biserica Pater Noster, Biserica Tuturor Natiunilor, Gradina Getsemani,  Mormantul Fecioarei. Mergem spre Templul Stancii, unde vizitam Zidul Plangerii sau Zidul de Vest al Templului lui Solomon. Intoarcere la cazare in Bethleem.

ZIUA 4. IERUSALIM-VIA DOLOROSA-MUNTELE SION

Ne indreptam spre Ierusalim, unde incepem incepem ziua cu o incarcatura emotionala extraordinara – Via Dolorosa sau Drumul Crucii, cu opriri la Scaldatoarea Beteshda si la cele 14 statii. Terminam cu Biserica Sfantului Mormant, cu Golgota si Piatra Ungerii, dupa care urmeaza scurt timp liber. Contiunam cu Muzeul Holocaustului, Yad Vashem. Urmeaza Muntele Sion, locul Cinei celei de Taină şi al mormântului Regelui David. Vizitam si  Biserica Adormirii Maicii Domnului pe Muntele Sion. Scurta oprire la Biserica Sf. Petru Galicantu, construita pe locul unde Petru s-a lepadat de Cristos inainte de cantatul cocosului. Cina si Cazare la Bethleem.

ZIUA 5. Transfer la Aeroport. Decolare la 09:50, aterizare in Cluj la orele 13:00

Date de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking (avans 50%)

 >30.12.2016 pt plecarea din 28.03

>31.03.2017 pt plecarea din 17.10

28.03; 17.10.2017

559 euro

 509 euro

Tarif Client Fidel

549 euro

 499 euro

Reducere a treia persoana in camera: 10 euro

Supliment camera single: 120 euro

Tariful a fost calculat la un grup minim de 35 persoane, supliment grup 25-34 persoane: 40 euro/persoana, se achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in spatamana plecarii

 

Tariful include:

  • - bilet avion pe ruta Cluj-Tel Aviv-Cluj, conform orarului de mai sus, cu compania Wizzair
  • - taxele de aeroport si transfer aeroport-hotel-aeroport, un bagaj de mână care măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa.
  • - 4 nopti cazare cu mic dejun si cina la hoteluri 3-4* (3 nopti in Bethleem, 1 nopate la Nazareth sau Tiberias)
  • - plimbarea cu barca pe Marea Galileei, si toate taxele de intrare la obiectivele din program
  • - ghid local vorbitor de lb. romana
  • - transport local cu minibus/autocar, cf programului

 

Tariful nu include:

  • - bagaj de cala de 23 kg ~90 euro/dus-intors (pretul bagajului este mai avantajos la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj, consiliem un bagaj de cala/familie)
  • - taxa de bacsis sofer si ghid (taxa legala si obligatorie: 25 euro/persoana) platibili la fata locului
  • - asigurarea medicala si de renuntare la calatorie (recomandata mai ales in caz de renuntare la excursie)
  • - nu exista optiunea de locuri preferentiale in autocar

 

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

Atentie! Actul de calatorie este exclusiv pasaportul valabil minim 6 luni de la data intoarcerii