de la
350,00 €
Data de plecare: 15.09.2019
Durata: 8 zile
Autocar din Targu Mures (contra cost)

Zagreb-Lacurile Plitvice-Trogir-Split-Dubrovnik-Insula Korcula-Kotor-Mostar-Sarajevo-Belgrad

Cu sejur pe Riviera Dalmata!

Ziua 1. Plecare din Oradea la orele 04:00 dimineata pe ruta Oradea-Budapesta-Zagreb ~600 km. Sosire in Zagreb in cursul dupa-amiezii, scurt tur pietonal in centru, Catedrala Sf. Stefan, Kaptol si Gradec. Cazare zona Zagreb/Ogulin/Karlobag. Zagreb-Ogulin~100 km.

Ziua 2. Ne indreptam spre Rezervatia Plitvice, (19.000 ha) renumitele lacuri montane ce se varsa unul in altul, formand cascade si grote; drumetie~3-4 ore. Cazare si timp liber 5 nopti la acelasi hotel pe Riviera Dalmata. (Ogulin-Plitvice-Riviera Dalmata~350 km)

Ziua 3. Vizita la Dubrovnik, se viziteaza: cetatea, zidurile orasului vechi, catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor, Turnul cu Ceas. Timp liber pentru, plimbari, shopping. Cazare.

Ziua 4. Timp liber in statiune pentru plaja si odihna. Sau excursie optionala pe Riviera Dalmata: se viziteaza orasul Trogir cu obiectivele turistice : Catedrala Sf LaurentiuLoggia cu Turnul cu CeasPimaria Orasului, Fortatreata Kamerlengo. Urmeaza Split, unde se viziteaza: Palatul Imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai bine pastrate din epoca romana), Mausoleul lui Diocletian , transformat in catedrala catolica, Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin. Cazare .(~300 km)

Ziua 5. Timp liber in statiune pentru plaja si odihna, sau excursie optionala pe Insula KorculaKorcula sau Korcula Neagra, asa cum o numeau initial primii locuitori, datorita padurilor dese este insula soarelui, a marii, a pietrei si a vinului. Locuitorii de pe Korcula se ocupau in mod traditional, cu constructia de vapoare, sculptatul in piatra, indeletniciri care exista si astazi. Pe langa acestea, locuitorii din Korcula se ocupa si cu viticultura , astfel ca Insula Korcula are unele dintre cele mai bune vinuri din Croatia, cum ar fi Posipa sau Grka. Cel mai cunoscut fiu al insulei este Marco Polo.

Ziua 6. Timp liber in statiune pentru plaja si odihna sau excursie optionala in Muntenegru, unde incepem vizita cu oraselul baroc Perast, de unde facem o vizita cu vaporase pe insula artificiala 'Fecioara noastra de pe stanca'. Aici se gaseste o biserica unde este pastrata o icoana a Fecioarei Maria din sec XV. Revenim pe continent si continuam drumul catre orasulKotor, situat intr-un cadru geografic superb, in fiordul cu acelasi nume ; plimbare pe stradutele medievale, dupa care timp liber cu posibilitatea de a face plaja. Intoarcere la cazare. (360 km)

Ziua 7. Ne continuam drumul spre Bosnia-Hertegovina cu scurta oprire la Mostar pentru a admira panorama orasului vechi, cu Podul Vechi, moscheea Pasa Koski Mehmed. (Makarska-Sarajevo~320 km). Ne continuam drumul spre Sarajevo, scurta vizita in capitala Bosniei-Hertegovinei, oras unde a fost asasinat Franz Ferdinand in 1914; vizitam podurile istorice, Palatul Primariei, Turnul cu Ceas, Bazarul . Timp liber. Cazare zona Sarajevo.

Ziua 8. Dupa mic dejun ne indreptam spre Belgrad, unde incepem vizita cu Citadela Kalemegdan, si artera pietonala Knez Mihajlov. Timp liber. Plecare spre tara, sosire seara tarziu.(Sarajevo-Belgrad ~300 km, Belgrad-Timisoara-Oradea~330 km)

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>28.02.19 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>15.12.18 (avans 50%)

15.09.2019

375 euro

360 euro

345 euro

Tarif Client Fidel

365 euro

350 euro

335 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Supliment camera single: 100 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 25 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2018

Tariful include:

- transport cu autocar modern, climatizat 3*, taxe parcare si autostrazi

- 7 nopti cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun bufet, 1 noapte zona Karlobag/Zagreb/Ogulin, 5 nopti Riviera Dalmata /Neum, 1 noapte zona Sarajevo.

- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- excursiile optionale: Trogir-Split (toata ziua): 40 euro (grup minim 25 persoane) include taxa de intrare la Biserica din Trogir si Mausoleul lui Diocletian din Split; Insula Korcula: (transport cu autocar, feribot, ghid local) - 30 euro, Kotor+Perast: 40 euro (include, ghid local Kotor, vaporasul pe Insula Fecioarei noastre de pe sanca si intrarea in biserica de pe insula; grup minim 25 persoane)

- intrarile la obiectivele turistice: Rezervatia Naturala de la Plitvice: 20 euro, Zidurile Cetatii de la Dubrovnik: 22 euro.

- 6 cine bufet optionale~50 euro

- taxe ghizi locali, acolo unde grupul solicita sau este absolut necesar

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- casti pentru audioghid; bacsisurile

taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Mentionam ca locurile preferentiale se pot rezerva doar pana la randul 6 pe ambele parti, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 5 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

 

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar

 

Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

04:00:00 AM

Oradea

Str. T. Vladimirescu nr 4, de la Agentia Galatea Travel

0

01:00:00 AM

Cluj-Napoca

Sala Sporturilor

0

00:20

Turda

Teatru, Bld Matei Basarab

25 euro

23:00

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

25 euro

00:30

Baia Mare

OMV, Bld Independentei

25 euro

01:30

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

02:00

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

01:30

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

02:00

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

15 euro

01:00

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

15 euro

 

 

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri).