de la
575,00 €
Date de plecare: 18.04.2022
Durata: 8 zile
Autocar din Targu Mures

CIRCUIT BENELUX 2022

cu camp de lalele si mori de vant

Luna aprilie este cea mai atractiva perioada a anului in aceste tari, din cauza infloririi lalelelor

Regensburg-Amsterdam-Vollendam-Keukenhof-Haga-Delft-Rotterdam-Bruxelles-Leuven-Waterloo-Ghent-Bruges-Luxemburg-Trier-Passau

 Ziua 1. Plecare din Oradea la orele 04:00 (din Cluj la orele 01:00) înspre Regensburg, unde vizitam Podul Roman, Catedrala gotica, Primaria; plimbare si timp liber in orasul vechi. Timp liber. Cazare zona Nurnberg. (Oradea-Nurnberg~1000 km).

Ziua 2. Ne indreptam spre Tarile de Jos, (Nurnberg-Rotterdam~780 km), sosire in Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Cazare 2 nopti in zona Amsterdam.

Ziua 3. Dimineata vizitam Amsterdam, Venetia Norduluiunde incepem cu Fabrica de Diamante, Coster Diamonds, urmeaza *Rijksmuseum, muzeul national cu cele mai multe capodopere ale pictorilor flamanzi; optional croaziera pe canale pentru un tur panoramicTimp liber in Amsterdam sau optional vizita la *Vollendam, (cca. 3-4 ore) oras-port pescaresc cu case de lemn, canale si folclor specific, mori de vant, vizita ferma de lapte cu degustare de cascaval, atelier de confectionat saboti din lemn, timp liber in port. Intoarcere la Amsterdam pentru a vizita zona Pietei Dam, unde se gaseste Gara Centrala, Palatul Regal si Cartierul Rosu. (Atentie! Autoritatile locale au inceput limitarea vizitelor de grup in 2019 in aceasta zona si se discuta despre perceperea unei taxe de vizitator; in caz ca aceste taxe se vor impune, turistii vor suporta aceste cheltuieli). Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4. Pornim spre Delft, orasul lui Johannes Vermeer si centrul portelanului – vizitam cele 2 biserici ale orasului care detin mormintele familiei regale si ale altor oameni ilustrii; vizitam o fabrica de portelan. Pornim spre Haga, pentru a fotografia Palatul Pacii, cunoscut si Curtea Suprema de Arbitraj. La Haga, iesim la Marea Nordului pentru un popas de amiaza. Vizitam cea mai frumoasa gradina de primavara – *Keukenhofunde miile de lalele si alte flori de primavara asteapta vizitatorii sub cerul liber sau in pavilioane decorate. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5. Pornim spre Belgia, unde vizitam Ghent, orasul lui Carol al V-lea, Catedrala Sf. Bavo cu altarul medieval celebru al lui Van Eyck, casele breslelor, Turnul cu Clopot, debarcaderul de marfuri, Timp liber. Ne continuam drumul spre Bruges, oras medieval pe canale, vizitam beghinajele, Piata Centrala, Turnul cu Clopote, Biserica Sfantului Sange. Urmeaza croaziera pe canale si cumparaturi de praline specifice belgiene (bomboane de ciocolata). Cazare 1 noapte zona Bruxelles. (Lungimea traseului~270 km)

Ziua 6. Urmeaza Bruxelles, Scurta oprire la Atomium pentru poze, apoi urmeaza un tur panoramic, Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei, apoi tur pietonal cu Grote Markt cu casele breslelor, Maneken Pis, simbolul orasului. Timp liber. Pornim spre Leuven, orasul care se mandreste cu cea mai frumoasa primarie, optional, degustare de bere. Pornim spre Waterloo, locul bataliei finale pentru Napoleon; cazare 1 noapte la Charleroi (Lungimea traseului~120 km)

Ziua 7. Parasim Belgia si ne continuam drumul spre Luxemburg, Gibraltarul Nordului – admiram fortificatiile, Catedrala si cel mai frumos „balcon” al lumii. Ne indreptam spre Germania cu oprire la Trier, cel mai vechi oras al Germaniei, una dintre capitalele Imperiului Roman, locul de nastere al lui Karl Marx – vizitam Porta Nigra, Catedrala, scurt timp liber. Cazare zona Nurnberg. (~700 km)

Ziua 8. Pornire spre casa cu oprire la Passau, vechi oras comercial pe Dunare, la confluenta raurilor Inn si Illz. Plimbare pe stradutele orasului vechi, vizitam catedrala baroca, primaria si Drei Flusse Eck (Coltul celor 3 Fluvii). Sosire in tara seara tarziu.

 

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking,
(avans 50%)

15.11.2021
sau pana la revocare

18.04.2022

605 euro

585 euro

Tarif Client Fidel

595 euro

575 euro

Reducere copil<12 ani: 30 euro in camera tripla

Supliment camera single: 175 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 50 euro, se va achita, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in spatamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA IN 26.11.2021

Tariful include:
- 7 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis/Best Western cu mic dejun bufet (2 nopti zona Nurnberg, 2 nopti zona Amsterdam, 3 nopti zona Bruxelles);
- transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C; taxele de drum si de parcari, taxa tranzit Germania;
- ghid de turism din partea agentiei.

Tariful nu include:
- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Rijksmuseum: 21 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere, Keukenhof: 20 euro, plata la inscriere, intrarea este posibila doar cu rezervare, numar limitat de vizitatori!, Turnul Euromast: 10 euro, Altarul Van Eyck: 4 euro; taxa vaporas Amsterdam: 18 euro, Bruges: 9 euro, Waterloo: 16 euro (taxe valabile in 2021, la publicarea programului); ATENTIE! Tarifele sunt valabile la data publicarii programului si ele se pot modifica pana la plecare;
*excursia optionala la Vollendam: 10 euro (include transport autocar, prezentarea producerii cascavalului a sabotilor de lemn cu traducere in limba romana+degustare cascaval, iesire in port si timp liber (minim 25 persoane);
 asigurare medicala si storno (include si Covid), asigurari optionale;
castile pentru audioghid; bacsisurile ;
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

 

 

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.
Precizare situatie Covid-19: taxele de mai sus au fost ultimele taxe valabile. La momentul de fata, unele obiective nu mentioneza nici un fel de informatii pentru vizitatori, astfel, vizitele si taxele de mai sus pot suferi modificari. In schimb, fiind vorba despre bilete de grup, greu de achizitionat, aceste taxe se achita la inscriere, ca agentia sa le poata achizitiona la timp. In cazul in care aceste vizite nu se pot realiza, turistii vor fi informati la timp, taxele de intrar se returneaza, iar programul si vizite alternative vor substitui cele initiale. Vezi informatii detaliate la Informatii Utile Covid-19 (mai jos).

 

04:00

Oradea

Str Tudor Vladimirescu nr 4, de la

Agentia Galatea Travel

0

01:00

Cluj-Napoca

Benzinaria AS 24, Gilau

0

00:20(-1 zi)

Turda

Autogara Sens Vest

35 euro

23:00(-1 zi)

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

35 euro

01:30

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

30 euro

02:00

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

30 euro

01:30

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

30 euro

01:40

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

35 euro

01:00

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

35 euro

 

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri)

 

CONDITII DE INSCRIERE:

1. LA TARIFE EARLY BOOKING, CIRCUITE AUTOCAR SI AVION

  • avans 50% (turistii care detin vouchere de la Circuitele Galatea Travel din 2020 se pot inscrie cu voucherul, dar diferenta de avans pana la 50% trebuie achitata pana la data expirarii perioadei Early Booking, data afisata in program)

  • diferenta de 50% se achita cel tarziu cu 45 zile inainte de data plecarii

2. LA TARIFE STANDARD, CIRCUITE AUTOCAR SI AVION

  • avans 30% la inscriere, diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 45 zile inainte de data plecarii