de la
929,00 €
Data de plecare: 12.08.2019
Durata 14 zile
Autocar din Targu Mures

Passau-Rotterdam-Capela Rosslyn-Edinburgh-Inverness-Loch Ness-Fort Augustus-Glen Coe-Gretna Green-Tinutul Lacurilor-Belfast-Castelul Dunluce-Giants' Causeway-Carrick-a-Rede-Dublin-Liverpool-Londra-Greenwich-Windsor-Oxford-Stratford-Canterbury-Bruxelles-Nurnberg-Viena

Ziua 1. Pornire din Cluj la orele 02:00 (in data de 11.08!), din Oradea la orele 05:00. Ne deplasam pe traseul Cluj-Oradea-Passau-Nurnberg~1100 km. Vizita Passau, orasul celor 3 fluvii – plimbare prin orasul vechi – vizitam Primaria, Coltul Celor Trei Fluvii, Catedrala. Scurt timp liber. Cazare zona Nurnberg.

Ziua 2. (Nurnberg-Rotterdam~612 km) Pornire din Nurnberg. Sosire in Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Seara ne imbarcam pe feribot – trecere in Marea Britanie, Scotia. Cazare pe feribot in cabine de 4 persoane.

Ziua 3. Dimineata debarcare in Kingston upon Hull, in Scotia. Ne indreptam spre nord; vizita la Roslin pentru a admira Capela Rosslyn, capodopera arhitecturii gotice scotiene, fondata de cavalerii normanzi din familia Saint-Claire-sur-Epte, capela care are foarte multe simboluri francmansonice si care, in deceniile trecute a fost subiectul speculatiilor care au culminat cu filmul Codul Da Vinci. Cazare zona Glasgow-Edinburgh3 nopti. (Hull-Edinburgh~440km).

Ziua 4. Vizitam capitala Scotiei, Edinburgh, orasul vechi medieval, catedrala St. Giles, Princes Street, Castelul Holy Rood si Parlamentul Scotiei. Timp liber. Cazare.

Ziua 5. Timp liber sau Excursie toata ziua in Tinutul Inalt al Scotiei. Incepem activitatea noastra la Inverness, la o distilerie de Scotch Whiskey, apoi ne indreptam spre Loch Ness, in cautarea monstrului. Poposim in Fort Augustus, orasel cu un sistem complex de ecluze. Intoarcere la cazare pe un traseu deosebit de pitoresc, prin valea Glen Coe. Cazare la acelasi hotel. (~565 km)

Ziua 6. Ne indreptam spre sud. Oprire la Gretna Green, la atelierul de fierarie, devenit celebru in lume pentru mariajurile ceremoniate de fierarul satului. Popas in pitorescul District al Lacurilor, pe malul Lacului Ullswater, loc de inspiratie pentru poetii romantici. Trecere in Irlanda cu feribotul. Cazare 2 nopti la Belfast.

Ziua 7. Vizitam Belfast, capitala Irlandei de Nord vizita cca 3 ore (cu ghid local). Ne indreptam spre nord pentru opriri panoramice, vizitam Carrick-a-Rede, trecem pe o mica insulita peste podul de franghie, apoi Giant's Causeway, formatiuni vulcanice de bazalt de o simetrie uimitoare, apoi urmeaza ruinele Castelului Dunluce, din sec XIII, situat pe o stanca bazaltica deasupra marii. Cazare la Belfast.

Ziua 8. Ne indreptam spre Irlanda, (Belfast-Dublin~160 km) vizita Dublin, unde, in cadrul unei vizite de orientare, vom vizita Colegiul Sf. Treimi, statuia lui Molly Malone, timp liber in zona pub-urilor, apoi vizita la muzeul de bere Guiness. Traversare spre Anglia cu feribotul. Vizita de orientare in Liverpool, portul si docurile vechi, azi un district modern. Cazare zona Liverpool/Chester.

Ziua 9. Ne deplasam spre sud – oprire la Stratford-upon Avon, orasul natal al lui William Shakespeare – vizita casa natala si mormantul dramaturgului la Trinity Church. Urmeaza Oxford, oras universitar de renume, plimbare printre colegii – vizita la Christ Church College si la catedrala. Cazare zona Londra, 3 nopti la acelasi hotel. (Chester-Londra~350 km)

Ziua 10. Vizita Londra, program ghidat, cca 4 ore, cu autocarul partial pietonal, fara intrari (exterior) – se viziteaza zona Kensington cu Memorialul Albert, Muzeul de Istorie Naturala, Harrod's, Catedrala St. Paul’s, The City, Abatia Westminster, Parlamentul cu Big Ben, Tower, Tower Bridge, Palatul Buckingham, St. James Park, Piccadilly Circus, Piata Trafalgar. Dupa amiaza timp liber pentru vizite, London Eye, Galeria Nationala, etc. Cazare.

Ziua 11. Zi libera in Londra sau *optional vizitam Windsor, rezidenta familiei regale, Palatul si Catedrala St. George, schimbul de garda (depinde de organizatori – programul se va ajusta astfel incat grupul sa vada schimbul de garda sau la Buckingham sau la Windsor, astfel ziua 10 si 11 se pot inversa). Urmeaza vizita la Greenwich – Meridianul 0 si Observatorul Regal, Muzeul Marinei cu Colegiul Naval. Cazare.

Ziua 12. Parasim Londra, poposim in minunatul orasel, Canterbury, sediul arhiepiscopului Bisericii Anglicane, vizitam catedrala, locul unde a fost asasinat arhiepiscopul Thomas Beckett. Ne imbarcam pe feribot pe ruta Dover-Calais. Sosire pe continent, ne indreptam spre Bruxelles, tur panoramic cu Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei. Cazare zona Bruxelles/Charleroi. (Londra-Bruxelles~360 km)

Ziua 13. Pornire matinala spre Germania, vizitam orasul Nurnberg, panoramic: cladirile Tribunalului, unde s-au desfasurat faimoasele procese ale liderilor nazisiti, zidurile Orasului Vechi, Palatul Imperial, Casa Albrecht Durer, Piata St Sebald, Piata Hauptmarkt, etc. Cazare zona Passau-Linz. (~850 km).

Ziua 14. Pornim spre Viena - tur panoramic al Vienei imperiale cu cladirile de pe RingstrasseHofburg, Maria Terezien Platz, Primaria, Parlamentul, etc. Pornim spre casa. Sosire in tara noaptea. (Passau-Viena~280 km; Viena-Oradea~500 km).

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla / tripla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>28.02.19 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>15.01.2019 (avans 50%)

12.08.2019

999 euro

969 euro

939 euro

Tarif Client Fidel

989 euro

959 euro

929 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 50 euro

Supliment camera single: 330 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 70 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2018

Tariful include:

- 12 nopti cazare la hoteluri de 3*(de tip Ibis/Days Inn, Travel Lodge sau similar) cu mic dejun; 1 noapte cazare pe feribot pe ruta Rotterdam-Hull in cabine de 4 persoane din care 2 paturi sunt supraetajate (optional cabine de 2 persoane cu suprataxa, vezi la Tariful nu include).

Atentie! Micul dejun pe feribot nu este inclus in tarif, dar turistii au posibilitatea de a lua micul dejun la bord contra cost, la fel si cina.

- transport autocar 3*, taxe parcari si autostrazi, taxa tranzit Germania pentru autocar.

- ghid de turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- taxa feribot Dover-Calais si de trecere tur si retur in Irlanda – 130 euro/persoana – obligatorie, platibila la inscriere

-optional supliment cabina de 2 persoane pe feribotul Rotterdam-Hull, 40 euro/persoana, platibili la inscriere; nu putem asigura ulterior; cabinele cu suprataxa se confirma doar in caz de disponibilitate. Pentru alte tipuri de cabina, informatii in agentie.

- taxele de intrare la obiectivele turistice: Rotterdam-Turnul Euromast: 10 euro, Capela Rosslyn: 9GBP, Castelul din Edinburgh: 17 GBP, Gretna Green, vizita atelierul de fierarie cu degustare de whiskey: 5,50 GBP, Belfast: ghid local: 5 GBP, Carrick-a-Rede: 7 GBP, Giant's Causeway: 10,50 GBP, Dublin: Fabrica de bere Guiness: 20 euro, Stratford: Casa Shakespeare+mormantul lui in Biserica Sfintei Treimi: 17GBP, Christ Church College la Oxford: 9 GBP,Catedrala din Canterbury: 10 GBP. Aceste taxe sunt valabile la redactarea programului, ele pot suferi modificari in cursul anului.

Excursii optionale: 1. Windsor-Greenwich: 30 euro + taxa de intrare la Castelul Windsor: 20,50 GBP, Greenwich-intrare libera la Muzeul Marinei+Casa Regnei; 2. Loch Ness-Inverness-Fort Augustus-Glen Coe: 40 euro; ambeleminim 30 persoane

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- casti pentru audioghiduri, bacsisurile

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Locuri preferentiale se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

 

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor.Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

 

 

Ora de imbarcare

 

 

Orasul de imbarcare

 

 

Locul de imbarcare

 

 

Tarif

05:00:00 AM

Oradea

Str Tudor Vladimirescu nr 4, de la

Agentia Galatea Travel

0

02:00

Cluj-Napoca

Sala Sporturilor

Gratuit

01:20

Turda

Autogara Sens West

15 euro

00:00

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

15 euro

02:30

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

03:00

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

02:30

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

02:40

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

15 euro

02:00

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

20 euro

 

 

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri).